Medida
medida_green2.png

Om oss

Om oss

En pedagogisk analytiker

Mer än något annat är jag en analytiker. Jag har lätt att hitta system i stora mängder information, att skapa struktur i röriga situationer och att framställa komplex information på ett enkelt och tillgängligt sätt. Att lyssna, förstå och föra framåt är min metod, både i utvecklingsprojekt och som föreläsare. 

Som föreläsare arbetar jag helst interaktivt, med praktiska övningar där deltagarna testar eller diskuterar metoder och lösningsförslag utifrån sin egen verksamhet. Det öppnar för att föreläsa för alla typer av grupper, oberoende av verksamhet och förkunskap. 

Jämställdhet och jämlikhetsfrågor har alltid engagerat mig, liksom politik och samhällsförändring överlag. Därför utbildade jag mig till statsvetare i Göteborg och fortsatte sedan med ett magisterår med inriktning mot politik och kön i Stockholm. Lägg till det mitt föräldraarv, (min mamma är kommunalekonom och min pappa matematisk statistiker), så har ni mig i ett nötskal.

Dessutom är jag ensamstående tvåbarnsmorsa, bor i Rågsved utanför Stockholm, har läst kopiösa mängder böcker och har en bakgrund som DJ inom kubansk musik. Slappnar av gör jag bäst i skogen eller med matlagning. Men det hör kanske inte hit?

Sagt och skrivet om mig och mitt arbete:

Kontakt

Christina_Ahlzen.jpg

Christina Ahlzén
christina (at) medida.se
+46 70 221 14 53